Heliade12
îți arată drumul către casă

Heliade12

Programează o vizită

Proiect

Complexul de locuințe Heliade12 se află pe Strada Ion Heliade Rădulescu, la numerele 12-14, în sectorul 2 al orașului București.

Ansamblul rezidențial este ideal localizat, într-o zonă cu acces rapid la toate punctele de interes. Acesta se învecinează cu Parcul Obor și cu Piața agroalimentară Obor, unde se ajunge pe jos în aproximativ 2 minute. De asemenea, la 700 de metri găsiți centrul comercial „Veranda Mall” alături de hipermarket-ul Carrefour. Nu lipsesc din zonă nici sucursalele bancare, Oficiul Poștal Nr.79, farmaciile, cafenele și saloanele de înfrumusețare.

Copiii locatarilor din acest complex au nenumărate opțiuni când vine vorba de instituții de învățământ și organizații educaționale: Grădinița Arc-en-Ciel, Școala Gimnazială „Maica Domnului”, Școala Gimnazială Nr. 307, Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar, Liceul teoretic „Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic „Ion I.C. Brătianu” și Colegiul Național „Iulia Hașdeu”.

De la ansamblul rezidențial Heliade 12 există acces facil către toate punctele cheie din capitală. Lângă locație regăsim stații ale mijloacelor de transport în comun – autobuz și tramvai, iar până la Metrou Obor nu este nevoie să parcurgeți mai mult de 600 de metri.

Alte distanțe:
Până la Piața Victoriei se parcurg 4,6 km.
Până la Gara de Nord este o distanță de 5,7 km.
Până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” sunt 16,3 km.

Heliade12

Heliade12 ESTE POVESTEA LUI “ACASĂ”

Colaboratori

Imobilul Heliade12 este prezentat ca fiind un bloc de apartamente îmbrăcat într-un design modern, unde toate finisajele utilizate sunt de calitate Premium, aduse în colaborare cu următorii parteneri: Delta Studio, Pinum, Schindler, Salamander, Grohe, Immergas și Gewiss.

În proiectul Heliade12 găsiți apartamente apartamente de tip studio (cu o cameră) cât și apartamente cu 2,3 și 5 camere. Acestea sunt orientate în așa fel încât locatarii să se bucure de lumina naturală a soarelui întreaga zi.

Din punct de vedere arhitectural, proiectul se remarcă prin compartimentarea bine gândită a spațiului. Unul dintre aspectele importante este legat de numărul băilor, care este direct proporțional cu cel al camerelor: majoritatea apartamentelor de două camere au două băi, iar cele de trei camere au trei băi. Fiecare dormitor este prevăzut cu propria baie și, în plus, există un grup sanitar pentru oaspeți. În felul acesta, sunt delimitate zona de zi de cea de noapte.

În cele două subsoluri este amenajată o parcare generoasă pe două niveluri. 

Contactează echipa

Programează o vizită!

Adresă urbană pentru oameni cu nevoi urbane

Locul ideal pentru cei care își doresc acces rapid și facil la mijloacele de transport în comun, la zonele comerciale și punctele cheie ale orașului.

 

9

La doar 10 minute ...

… de mers cu mașina de kilometrul 0 al Capitalei României

8

La doar 15 minute ...

… distanță de Piața Victoriei

9

La doar 600 metri ...

… distanță de stația de metrou Obor, care leagă zona de tot restul orașului

8

La doar 2 minute ...

…  de mers pe jos se află Parcul Obor, precum și Piața Obor, cea mai diversificată piață de legume, fructe, lactate, produse din carne și pește din București.

9

In vecinătate ..

… Veranda Mall, pentru cei care vor să facă shopping

8

În apropiere ...

… o grădiniță și o școală